Ondertekening ontwikkeling Bedrijventerrein ‘De Kroon’

Met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst door wethouder Bekker en de heer Van Wijk, directeur van Van Wijk Ontwikkeling is een grote stap gezet in de ontwikkeling van het bedrijventerrein ‘De Kroon’. Het nieuwe bedrijventerrein van circa 9 hectare groot ligt ingeklemd tussen de A2 en de N210 bij IJsselstein en is de laatste zichtlocatie in deze regio die ontwikkeld wordt.

Wethouder Bekker: “Bedrijvenpark De Kroon is een zeer gewenste uitbreiding op de bestaande bedrijventerreinen in onze stad. Een prachtige locatie om reeds gevestigde ondernemers in IJsselstein nieuwe kansen te bieden én een plek met grote aantrekkingskracht voor nieuwe bedrijven om zich in onze stad te vestigen. Een enorme boost voor ons economisch klimaat en werkgelegenheid voor onze inwoners. Ik ben heel blij met de ondertekening van deze overeenkomst waarmee we een grote stap zetten in de ontwikkeling van De Kroon.”

Ontwikkelaar Van Wijk is een lokale partij uit Nieuwegein die de grond gaat ontwikkelen. Directeur Van Wijk: “Bedrijvenpark De Kroon is straks de perfecte uitvalsbasis voor bedrijven die zich willen vestigen op een prominente locatie in Midden-Nederland. Gezien de locatie besteden wij veel aandacht aan het groene karakter van het bedrijvenpark. Er is veel ruimte voor water en groen, waarmee we een goede overgang creëren naar het landschap. Waar mogelijk behouden we zoveel mogelijk bomen of gaan we herplanten, zodat er een mooie ecologische verbinding ontstaat met de bestaande natuur. Door de ligging van het bedrijventerrein zijn bijna alle kavels zichtlocaties, wat het een unieke locatie maakt. Al met al hebben we er heel veel vertrouwen in dat we samen met de gemeente hier een juweel van een bedrijventerrein gaan realiseren, waar veel ondernemers zich met plezier zullen vestigen.”

Naar verwachting wordt na de zomer gestart met de bestemmingsplanprocedure en als alles verloopt volgens planning zullen de bedrijfskavels begin 2022 in verkoop gaan. De verkoop verloopt via bedrijfsmakelaars Brecheisen en Oranjeborch, waar u voor meer informatie terecht kunt.


© 2024 Bedrijvenpark De Kroon | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp ThumbsUp | Technische realisatie Sieronline B.V.